برای ما ایرانی ها این که کسی پشت کامپیوتر بنشیند و با کسب و کار خانگی پول در بیاورد هنوز به اندازه کافی جا نیفتاده است، حال ببینید که مردم درباره بازی کردن و پول دراوردن چطور فکر می کنند. اما امروز این دیگر خیال نیست در سراسر دنیا گیمر ها مانند دیگر افراد و مشاغل به کسب درامد مشغول هستند و این موضوع گردش های مالی چندین میلیارد دلاری را در سراسر جهان در حوزه گیم به وجود آورده است. همین ابتدا بگویم که این تنها مطلبی نیست که درباره کسب درامد از دنیای گیم در لنگاگیم منتشر می شود. یکی از اهداف ما از تاسیس این سایت ایجاد اگاهی در خانواده ها و گیمر ها نسبت به موقعیت های شغلی و اجتماعی ای است که صنعت گیم می تواند برایشان ایجاد کند و قطعا این مطلب هر زمان که ما دانش و راه های بیشتری در این زمینه کسب کنیم برای شما عزیزان بروز رسانی خواهد شد.
در ایران هم علی رغم همه محدودیت های فکری، اقتصادی و تحریمی اخیرا شاهد آن هستیم که فعالیت های درامد زایی در حوزه گیم رخ داده است و گیمر های زیادی از طرق مختلف به کسب درآمد از این زمینه پرداخته اند. هنوز برایتان سوال است که کسب درامد از دنیای گیم حقیقت دارد؟ پس بگذارید خیالتان را راحت کنم، کسب درامد از دنیای گیم چه بعنوان گیمر چه به عنوان فعال صنعت گیم دیگر در ایران یک خیال نیست. اما چگونه؟
سوال این است که اگر می توان از دنیای گیم به کسب درامد پرداخت، از کجا باید شروع کرد. این سوال را در واقع شما باید از خودتان بپرسید. باید ببینید می خواهید به عنوان چه کسی و با چه جایگاهی در این صنعت به درامد زایی بپردازید. طیف گسترده ای از مشاغل در این سیستم قرار دارند که درامد آن ها با توجه به مهارتی که کسب می کنید و جایگاهی که در آن قرار می گیرید متفاوت است.
خب حالا که فهمیدیم همه چیز به خود شما بستگی دارد بیایید منطقی و حساب شده به این موضوع نگاه کنیم. در ادامه لیستی کوتاه از کار هایی که به عنوان یک علاقه مند به صنعت گیم می توانید برای درامد زایی انجام دهید را خواهیم اورد. اما توصیه می کنیم اگر به دنبال اطلاعات کامل تر و ویژه تر در این زمینه هستید، حتما سایت لنگاگیم را بررسی کنید.
کسب درامد به عنوان استریمر
استریمر شدن این روز ها برای ایرانی ها دیگر یک رویا نیست. اگر هنوز نمیدانید استریم چیست یک سر به یوتیوب یا آپارات و توییچ بزنید. استریمر کسی است که بازی خود را با مخاطبان به صورت رایگان به اشتراک می گذارد. اما این اشتراک گذاری همیشه برای مخاطبان رایگان نیست و استریمر هایی که مخاطبان زیادی جذب کرده اند می توانند بعد از مدتی به ازای هر بازدید از سرویس ارائه دهنده مورد نظر خود مبلغی دریافت کنند. همچنین توییچ و یوتیوب قابلیتی دارند که می توانید بازدید از ویدیو های خود را برای مخاطبان پولی کنید. این تمام ماجرا نیست، یکی از قابلیت های مهم در استریم دونیت است. دونیت یعنی حمایت کردن از استریمر، این قابلیت برای مخاطبان طراحی شده است تا با ارائه هر مبلغی که دوست دارند از استریمر مورد نظر خود حمایت کنند.
کسب درامد به عنوان بلاگر و نویسنده
این روز ها سایت ها و پیج های اینستاگرام زیادی هستند که به تجزیه تحلیل بازی ها و موضوعات پیرامون گیم می پردازند. راه های درامد زایی از این طریق گسترده است ولی همه این راه ها نیاز به این دارند که مهارت کافی داشته باشید و بتوانید مخاطبان زیادی را به خود جذب کنید. وقتی مخاطب به سمت شما بیاید، کار برای شما راحت می شود. می توانید با تبلیغات یا دونیت یا هر روش دیگری که به مخاطب نیاز داشته باشد به کسب درامد بپردازید.
کسب درامد با فروش محصولات درون بازی ها
محصولات درون بازی ها که معمولا شامل پول ها و امتیازات و آیتم های درون بازی ها می شوند یکی از چیز هایی است که می توانید با آن ها به کسب درامد بپردازید. می توانید این محصولات را خرید و فروش کنید یا این که خودتان آن ها را به دست بیاورید و بفروشید. می توانید یک سایت یا پیج در این حوزه تاسیس کنید و با جذب مخاطب به کسب درامد بپردازید.
کسب درامد با شرکت در تورنومنت ها
شرکت در مسابقات و تورنومنت های گیم در سراسر دنیا یکی از منابع اصلی کسب درامد استریمر هاست. شاید برایتان جالب باشد بدانید در خارج برای برنده این مسابقات و تورنومنت ها مثل مسابقات بزرگ ورزشی چند میلیون دلار جایزه تعیین می کنند. در ایران هم اخیرا چندین تورنومنت بیشتر برای بازی های ورزشی برگزار می شود. می توانید با برنامه ریزی های دقیق و تمرین زیاد در این تورنومنت ها به کسب مقام و درامد برسید اما باید بدانید که این کار به این سادگی که گفته می شود نیست.
مواردی که برشمردیم تنها بخشی از راه های کسب درامد از حوزه گیمینگ بود، توصیه می کنیم اگر به دنبال راه های بروز تر و شیوه های بهتر و درامد زا تر هستید بیشتر به سایت لنگاگیم سر بزنید و مطالب پیج و سایت ما را بررسی کنید.
بیشتر بخوانید:
آخرین دیدگاهها