کسب درامد از بازی کردن اون هم در زمونه ما که داریم میبینیم توی دنیا چه درامدهای هنگفتی در صنعت گیم وجود داره چیزیه که فکر هممون رو مشغول کرده. حتما تا الان خیلی راجع به این موضوع جستجو کردید، راستش رو بخواهید من خودم به شخصه خیلی دنبالش بودم تا ببینم بالاخره می تونم از تنها هنرم تو زندگی کسب درامد کنم یا خیر؟ تو این مطلب می خوام تجربیات خودم رو به عنوان کسی که تو این حوزه تلاش زیادی کرده تا یه راهی برای کسب درامد پیدا کنه بهتون منتقل کنم. تا انتها با من همراه باشید.
آیا کسب درامد از بازی برای ما واقعیه؟
سوال اصلی که قراره تو این مطلب بهش بپردازیم اینه که آیا واقعا گیمرهای ایرانی می تونن از بازی های رایانه ای کسب درامد داشته باشن یا خیر؟ در مقایسه خودمون با دیگر کشورهای دنیا در حوزه صنعت گیم پر واضحه که ما بسیار عقب هستیم و پول در چرخش در زمینه صنعت گیم در ایران بسیار بسیار کم نر از دنیاست خب هر عاقلی می تونه بفهمه که وقتی هزینه در گردش ما در صنعت گیم بسیار بسیار کمتر از دنیاست پس درامد یک گیمر ایرانی هم باید همین مقدار کمتر از یک گیمر خارجی باشه! در ادامه به یکسری کارهایی که در سرچ کسب درامد از بازی توی اینترنت باهاش روبه رو می شید اشاره می کنیم و به نقد اونا می پردازیم. البته به این نکته توجه کنید که ما این موارد رو درباره ایران بررسی می کنیم و اگر کسی مهاجرت کرده ممکنه شرایطش فرق داشته باشه.
گیم تستر شدن
قطعا وقتی درباره کسب درامد از بازی های رایانه ای جستجو کنید یکی از پیشنهاداتی که سایت ها جلوی پای شما میزارن گیم تستر شدنه. شاید وقتی این مطالب رو میبینید با خودتون بگید وای چه عالی هم بازی می کنیم هم پول در میاریم اونم درامدای خیلی بالا. ولی اگر بخوایم به عنوان یک گیمر ایرانی به قضیه نگاه کنیم در ایران فرصت برای گیم تستر شدن برای ایرانی ها خیلی کمه و درامدش هم اونقدری که تو دنیا زیاده در ایران زیاد نیست. علاوه بر این ها گیم تستر شدن بر خلاف چیزی که به نظر می رسه شغل آسونی نیست و سختی های خاص خودشو داره.
بازی های متاورسی
بازی های متاورسی که طی دو سال گذشته خیلی مشهور شدن دومین گزینه ای هستن که احتمالا تو اینترنت باهاشون مواجه می شید. کسب درامد از بازی های متاورسی غیر ممکن و تخیلی نیست اما یکم سخته و هزینه های اولیه می خواد. بازی های متاورسی و در کل بازی های بلاکچینی که ادعای درامد زایی برای بازی کننده رو دارن به دو دسته تقسیم می شن. دسته اول بازی های متاورسی هستن که شما باید برای ورود به بازی و این بتونید کسب درامد انجام بدید یک هزینه اولیه داشته باشید که ارز دیجیتال خود بازی رو حتما خریداری بکنید مثلا بازی دسنترالند اینطوریه که شما برای این که یک خونه یا گالری یا هرچیزی در بازی داشته باشید باید مثلا 30 میلیون تومن پول بدید که خب این هزینه برای ما گیمرهای ایرانی هزینه زیادیه علاوه بر این که ریسک سرمایه گذاری داره.
دسته دوم بازی هایی هستند که هزینه اولیه لازم نیست بدید این بازی ها ارز دارن ولی هنوز به بازار عرضه نشده و قیمت گذاری روی اون صورت نگرفته. وقتی این بازی ها رو بازی کنید وقت زیادی از شما گرفته می شه در ازای تعداد بسیار پایینی ارز که اصلا هنوز مشخص نیست روزی بتونید اون ارز رو بفروشید یا نه. این بازی ها اگرچه هزینه از شما نمی گیرن ولی وقت شما رو کاملا تلف می کنند.

استریم کردن
استریم کردن یکی از راه های درامدی هست که ایرانی ها تونستن توش یه نونی در بیارن با این وجود باید توجه داشته باشیم که افراد ز یادی هستن که شروع به استریم کردن می کنن و در میانه راه به خاطر استقبال کم ناامید می شن. استریم کردن در کل درامدزایی خوبی داره و برای ایرانی ها هم غیرممکن نیست ولی اولا کسانی که به موفقیت در این زمینه رسیدن امکانات خوبی داشتن و دوما بازی کردنشون خیلی خوب بود. با این حال کسب درامد از استریم کردن تو ایران نسبت به بقیه روش هایی که قبلا صحبتش رو کردیم و در ادامه می خواهیم بکنیم بهتره و جواب می ده.
ساختن پیج و زدن سایت با محتوای حوزه گیم
این مورد ظاهرا کم خرج ترین و بهترین گزینه توی لیست ماست که می خواهیم دربارش صحبت کنیم. خب اینستاگرام این روزا دست همه هست و احتمالا خودتونم اگه اهل بازی باشید پیج های گیمینگ زیادی رو روی اینستاگرام دیدید. این پیج ها به شرط این که ناامید نشید و برنامه منظمی برای کار داشته باشید جواب ده هستند و می تونن رشد کنن و بهتون درامد بدن. تاکید می کنم که به درامد رسیدن یک پیج اینستاگرامی مشروط به اینه که پیگیر کار باشید و ناامید نشید.
سایت های گیمینگ چه برای دانلود بازی و چه مثل زومجی و ویجیاتو صرفا محتوای مربوط به گیم باشه جواب بخش هست. تفاوت سایت با پیج اینه که زحمت بیشتری داره، تیم بزرگتری می خواد و کمی هزینه های اولیه هم لازم دارید. با این وجود اگر محتوای مفید و استاندارد تولید کنید می تونید در سایت به موفقیت برسید و گوگل نتیجه زحماتتون رو به شما می ده. سایت هم مثل پیج به پیگیری و کار روزانه نیاز داره و اگه وسط کار ناامید بشید جوابی نمی گیرید.
فروش اکانت بازی یا ایتم های درون بازی
این هم یکی از راه هایی هست که برای کسب درامد از دنیای گیم روی اینترنت باهاش مواجه می شید. این کار هم در ایران قابل انجامه و می تونه یه درامد مختصری بهتون برسونه. اگر خواستید این کار رو انجام بدید باید مراقب فیشینگ، کلاهبراداری ها و خطراتی از این قبیل باشید. ضمن این که برای فروش محصولتون باید به اینستاگرام یا سایت رو بیارید.

شرکت در تورنومنت ها و کسب جایزه
آخرین موردی که باهاش مواجه می شید شرکت در تورنومنت ها برای کسب جایزه است. این تورنمنت ها معمولا هزینه ورودی دارند و نکته اینجاست که برای پیروزی در این تورنومنت ها حتما باید بازیتون خیلی خوب باشه. یک نکته ناراحت کننده هم اینه که تورنومنت هایی که تو ایران برگزار می شن برخلاف تورنومنت های خارجی رقم های خیلی بالایی برای جایزه ندارن ولی در عوض بازیکن های خیلی حرفه ای تو بعضی تیما هستن که تو سطح جهانی ان. پس اگه دوست دارید تو تورنومنت ها شرکت کنید اول مطمئن باشید که بازیتون انقدر خوب هست که پولی که به عنوان ورودی می دید هدر نره.
حرف آخر بالاخره آره یا نه؟
خب تا این جا توضیحات مفصلی دادیم و می خواهیم یه نتیجه گیری کوچیک داشته باشیم. البته این نکته رو ذکر کنم که من این مطلب رو ننوشتم که کسی رو ناامید کنم فقط خواستم واقع بینانه بهتون بگم که تو دنیای گیم بخصوص در ایران یکم پول دراوردن سخته. با توجه به چیزایی که نوشتیم از بعضی راه ها می شه کسب درامد کرد و از بعضی راه ها هم نمیشه و در عین حال از بعضی راه ها به سختی می شه کسب درامد کرد یعنی برای کسب درامد باید حتما هزینه اولیه داشته باشید و راه طولانی و سختی در انتظارتونه. به هر حال اگه واقعا پشتکار دارید و فکر می کنید می تونید تو این مسیر ثابت قدم باشید بعضی راه هایی که در بالا ذکر کردیم می تونه برای شما مناسب باشه.
بیشتر بخوانید:
آخرین دیدگاهها